Kesän kiireiden keskellä tahkotaan tuloksia

Kesä on yllättänyt meidät PL Varaosilla positiivisesti! Kiirettä onkin pitänyt ja iso kiitos siitä kuluu asiakkaillemme.

Lomista ja helteistä huolimatta meillä PL Varaosilla kulunut kesä on edennyt todella hyvin. Liiketoimintaa on lähdetty tarkoituksellisesti kasvattamaan, ja suunta on oikea. Esimerkiksi kesä- ja heinäkuun tulokset myynnillisesti ovat molemmat rikkoneet ennätyksiä ja markkinoinnin näkökulmasta näkyvyytemme on kasvanut paljon aiempaan verrattuna. 

Uusia osia on tulossa huomattava määrä lisää verkkokaupan valikoimaan. Laajeneva varaosavalikoima mahdollistaa myös asiakkaillemme paremmat edellytykset parvekelasitusten huoltamiseen. Meille on tärkeää, että voimme palvella asiakkaita verkkokauppamme kautta mahdollisimman hyvin maailman vaihtelevista olosuhteista huolimatta. Uuden henkilökunnan palkkaaminen on mahdollistanut vastuunjakoa sekä näin kuuman kesän korvilla lomien pitäminen on helpottunut. 

Korona ei sinänsä ole vaikuttanut työskentelyyn, sillä suurin osa tekemästämme työstä pystytään toteuttamaan turvallisin etäisyyksin. Asiakastapaamisia tosin kaipaamme ja toivomme, että pystymme toteuttamaan ne mahdollisuuksien mukaan livenä myös lähitulevaisuudessa. Jos jokin positiivinen asia tulisi tästä tilanteesta mainita, niin etätyöskentely on kääntänyt monen asiakkaamme katseen myös parvekelasitusten kuntoon ja meidän kauttamme saatavat osat ovat varteenotettava ratkaisu laadukkaan sekä hinnaltaan kilpailukykyisen huollon toteuttamiseen. 

Syksyltä ja loppuvuodelta odotamme asiakaskohtaamisia, oman strategiamme kehittämistä sekä  ensimmäisten hankkeiden suunnittelua ja toteutusta. Eniten kuitenkin toivomme mahtavia asiakastapaamisia sekä kehittävää palautetta toiminnastamme. Iso kiitos kaikille tämän hetkisille asiakkaillemme sekä jo etukäteen kiitos syksyn uusille tuttavuuksille! 

2.8.2021 12.49
Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin