Varaosasalkku

Tarvitsetko jatkuvasti erilaisia varaosia parvekelaseihin? Meillä on sinulle ratkaisu! Olemme koonneet erityisesti yritys- ja huoltokäyttöön sopivan varaosasalkun, josta löydät tarvittavat osat parvekkeiden korjaamiseen. 

Parvekelasien varaosista ja tarvikkeista koottu salkku räätälöidään toiveidesi mukaan ja voit täydentää salkun sisältöä ajan kuluessa. Voit valita varaosia verkkokauppamme valikoimasta ja tai voimme mallintaa osia tarvittaessa.  

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteesta tai kaipaat esittelyä, olethan henkilökuntaan yhteydessä. Teemme sinulle mielellämme tarjouksen! Täyttämällä yhteydenottolomakkeen voimme olla sinuun yhteydessä.

Varaosasalkku Voit valita salkkuusi haluamasi parvekelasitusmallin osat!
Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.

Osien mallintaminen ja suunnittelu

Olemme havainneet, että moniin aikaa nähneisiin parvekelaseihin ei ole saatavilla enää varaosia. Parvekelasitukset voisivat kuitenkin saada toimimaan moitteetta vaihtamalla rikkoontuneet osat uusiin. Mallintamalla tuotannosta poistuneet osat voidaan parvekelasitukselle antaa jopa 20 vuotta lisää käyttöikää! Mallintaminen sekä varaosasuunnittelu soveltuu myös muihin käyttötarkoituksiin, kuin parvekelasitusten varaosiin.

Jos et löydä vanhoihin parvekelaseihin osia tai tarvitset kokonaan uutta vaihtoehtoa, voimme auttaa sinua! Kauttamme saat kokonaisvaltaisen mallintamis- ja suunnittelupalvelun niin vanhoille kuin kokonaan uusille osille. Laadukas 3D-tulostus mahdollistaa monipuolisesti erilaisten osien tuottamisen tarvittaessa nopeallakin aikataululla tinkimättä osien tarkkuudesta. 

Mikäli sinulla herää tarve mallintamis- tai suunnittelupalvelulle, teemme mielellämme tarjouksen tarpeidenne mukaan. Olethan joko puhelimitse tai lomakkeen kautta meihin yhteydessä, niin pääsemme suunnittelemaan tarpeidenne mukaisia osia!

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin