• Talven huollot parvekelasituksille

  Syksy on jo pitkällä, ja illat alkavat pimentyä. Lasitetusta parvekkeesta saa syksyisillä keleillä hyvin sisustettuna ja huollettuna yhden huoneen lisää pitkälle talvea. Lasitettu parveke sopii myös hieman talvisilla keleillä mukavaksi viilennyksen paikaksi esimerkiksi saunan jälkeen. Moni kuitenkin unohtaa, että parvekelasituksia tulee huoltaa kuten mitä tahansa muutakin kotiin liittyvää kokonaisuutta.  

  Lue lisää
  14.10.2021 9.31
 • Asiakkaan kertomaa: Balkonser näkee parvekelasitusten huoltojen tulevaisuudessa paljon potentiaalia

  Pääsimme haastattelemaan yhtä pitkäaikaista yhteistyökumppaniamme, jolla on kokemusta parvekelasitusten huolloista ympäri Suomen. Balkonserin yrittäjä ja perustaja Esa Hyväri toimii pohjanmaalta käsin: “Teemme parvekelasitusten huoltoja sekä toimitamme parvekelasituksille suunniteltuja termomattoja. Hoidamme huollot ammattitaidolla ja asiakaskokemusta silmällä pitäen.” 

  Lue lisää
  21.9.2021 8.37
 • Parvekelasituksen huoltamisen ohessa voi pohtia myös ympäristöä!

  Pekka on pohtinut parvekelasituksen huoltamista jo pitkän aikaa. Parvekelasijärjestelmän lasit eivät avaudu ja reunalistat kellertävät. Osa muovisista osista on rikkoontunut ajan kuluessa. Aiemmin parvekelasitus toi uuden tilan kerrostalohuoneiston käyttöön, mutta nykyään huonosti toimiva lasitusjärjestelmä tuo enemmän murheita kuin iloa. 

  Lue lisää
  25.8.2021 14.28
 • Kesän kiireiden keskellä tahkotaan tuloksia

  Kesä on yllättänyt meidät PL Varaosilla positiivisesti! Kiirettä onkin pitänyt ja iso kiitos siitä kuluu asiakkaillemme.

  Lue lisää
  2.8.2021 12.49
 • Hei sinä kesälomailija! Nyt katse parvekkeelle!

  Näin kesällä Parvekelasitukset on kovassa käytössä, kun lasituksia avataan, suljetaan ja jätetään raolleen.  Parvekelasitukset ovat kuitenkin kaikkien kodin järjestelmien tavoin huollettavia, ja esimerkiksi  jo 5-10 vuotta käytössä olleita lasituksia olisi hyvä tarkkailla.  Alas olemme koonneet tarkistuslistan, minkä avulla pääset asiassa järkevästi eteenpäin! 

  Lue lisää
  7.7.2021 11.43
 • Yrittäjä äänessä

  Haastattelussa tällä kertaa monesti kysyttyjen kysymysten parista Jöran Wargh. Jöran on PL Varaosat Oy:n  toinen yrittäjä ja alkuperäisen liikeidean keksijä. Alla Jöranin vastauksia kinkkisiin kysymyksiin parvekelasituksista, niiden huoltamisesta ja varaosista. 

  Lue lisää
  30.6.2021 11.43
 • Asiakaskokemuksia

  Päätimme kysellä asiakkailtamme, mitä he ovat mieltä toiminnastamme ensimmäisen vuoden ajalta. PL Varaosien asiakas Mikko Petänen on tuntenut meidät jo vuoden. Lasipalvelu Reijosella työskentelevä Petänen on ollut varsin tyytyväinen saamaansa palveluun. Alla kysymyksiä ja vastauksia Mikon kertomana meidän toiminnastamme sekä aiheen vierestä.

  Lue lisää
  21.6.2021 16.16
 • Vaaratilanteita parvekelasien kanssa.

  Älä anna lasituksesi päästä tähän kuntoon.

  Lue lisää
  26.5.2020 18.05
Yhteensä:
  Kassalle
  Lisätty ostoskoriin